Friday, 10 June 2011

lebuhraya karak

lebuhraya karak dikenali sebagai laluan puaka.sebelum lebuhraya itu dibuat disitulah tanah perkuburan orang asli . di situ ada beberapa mahluk halus yang bernama polong,jelangkung,nangnak,bionik boy(ermm saya x tahu nama hantu tu saya letak lah nama bionik boy)"bionik boy"ialah hantu yang berpakain lengkap sekolah, matanya di cucuk ranting pokok dan bajunya berdarah dan "polong"itulah ibunya.

17 comments:

  1. Wei wei wei...mane citenye tu je ke...

    ReplyDelete
  2. Klau x de citeryee x yahh citer

    ReplyDelete
  3. Entah ape2 je cuto kau ni..hakkktuuihh.

    ReplyDelete
  4. APA kehal la mainkan org camni

    ReplyDelete
  5. Weeiiii!!!!!!!@@!@@@mana cerite hantunya...jangan cerita jike sekerat weiiiiii.....

    ReplyDelete
  6. Hoii shahrolnahar, kalo x pndi nk buat blog jd best, xyah buat.. bodoh btol mcm najib

    ReplyDelete
  7. Aku tersentap baca semua comment kat atas ni. Melayu memang typical thinking kan. Aku malu lah jadi bangsa melayu. Itu kan hak dia nak buat cerita macam mana pun. Lagipun dia bagi maklumat tu. Aishh kenapa lah bangsa ku begini rupa teruknya. Apa salahnya kita comment perkara positive je.

    ReplyDelete
  8. Aku tersentap baca semua comment kat atas ni. Melayu memang typical thinking kan. Aku malu lah jadi bangsa melayu. Itu kan hak dia nak buat cerita macam mana pun. Lagipun dia bagi maklumat tu. Aishh kenapa lah bangsa ku begini rupa teruknya. Apa salahnya kita comment perkara positive je.

    ReplyDelete